Begint het vele online en thuiswerken zijn tol te eisen in jouw team? Herken je je in de volgende punten?

  • Je vindt het lastig om goed verbonden te blijven met je team door al dat thuis- en online werken;
  • Je mist het spontane contact bij de koffiecorner waarin je snel wat zaken afstemt;
  • Je merkt dat sommige mensen bijna onzichtbaar worden voor je en je ziet ze online afhaken.

Zorg dan dat je de team-burn-out vóór bent en neem contact met me op voor een telefonisch strategiegesprek om te onderzoeken wat jou en je team gaat helpen nu:

Online teamconnectie

“Tijdens de online teamboost ervaarde ik dat kleine interventies echt groot effect hebben! Zo pas ik onder andere de bodycheck regelmatig toe en dat helpt mij echt. Het was heel waardevol om te doen.”

Met een live online teamboost leer je hoe je dit op korte termijn aanpakt met je team, met een paar slimme stappen. Laagdrempelig en leuk. Want online werken heeft voordelen en die kunnen jullie nog beter benutten.

Gedurende een interactieve sessie van één tot twee uur, oefen je met simpele en effectieve vragen en technieken uit de teamcoaching. Zodat je online leert reflecteren en stilstaan bij de samenwerking. En tegelijk de energie hoog houdt. Met aandacht, humor en lucht. Zodat jullie daarna weer met energie aan de slag kunnen.

Waar ik een reguliere teambuilding verwachtte, kreeg ik echt een paar mooie eye-openers erbij. Ik heb inmiddels alweer vaker mensen even gebeld en een online kopje koffie met ze gedronken. Ik zou de online teamboost van Jacquelijn zeker aanbevelen als je met je team behoefte hebt om die verbinding weer met elkaar te voelen.”

“Dit hadden we véél eerder moeten doen!” riep een van de teamleden blij na afloop van een online teamboost. Het team stond onder hoge druk in een belangrijke projectfase en denderde door. Onder de waterlijn ontstonden storingen in de communicatie. We planden een korte online sessie in om weer te verbinden met elkaar en dat leverde direct resultaat in meer ontspanning en effectievere interactie.”