Mensen over mij als coach

Door het traject ben ik veel meer gaan luisteren naar mijn (eerste) gevoel

Maurice deed een coachingtraject bij Jacquelijn
Maurice Rojer is CAO-coördinator bij de FME. In 2019/2020 heeft hij een coachingstraject bij Jacquelijn gedaan, gericht op persoonlijk leiderschap. Maurice vertelt daarover: “Het meest waardevol in de samenwerking vond ik de veiligheid en het gemak waarmee ik met Jacquelijn in alle openheid kon sparren over vraagstukken waar ik op gecoacht wilde worden. Door Jacquelijn haar

Maurice Rojer
FME

Ik denk nog steeds een aantal maal per week aan de zaken die ik heb geleerd en merk dat het veel heeft gebracht

“Het format van het coachingstraject sprak me het meeste aan: de combinatie van gesprekken met jou, online video’s, opdrachten en wekelijkse feedback via mail. Het zelf kunnen bepalen (deels natuurlijk) van het tempo en de tijd die je eraan besteed vind ik prettig. Vooraf twijfelde ik over de mogelijkheid ruimte in mijn hoofd en agenda

Jolanda van Dijk
Service Delivery Manager, Softline Group Northern Europe