Managers over programma Verbind met elkaar

Wat het pilot-programma Verbind met elkaar mij met name heeft opgeleverd is meer lef om van de gebaande paden af te wijken

“Wat het pilot-programma Verbind met elkaar mij met name heeft opgeleverd is meer lef om van de gebaande paden af te wijken. Bijvoorbeeld door het toepassen van een ademhalingsoefening voor mijzelf en het team. Door die oefening lukt het om de wissel tussen allerhande online vergaderingen te verbeteren. Dat maakt mij effectiever in de communicatie,

Tom Dalderup
Interim manager, nam deel aan het pilot-programma Verbind met elkaar

Het programma heeft me veel invalshoeken opgeleverd

“Het programma heeft me veel invalshoeken opgeleverd, mogelijkheden en vooral een plek (live sessies en leeromgeving) om je open te stellen, te leren van elkaar en het daardoor ook luchtig en maakbaar te houden. Ik was zoekende maar toch stond ik er best zelfverzekerd in. Mijn eerste besef was dat het allemaal niet over één

Mila Kluen
Teamleider marketing bij Steenvlinder, deed mee aan het pilot-programma Verbind met elkaar

Nu kan ik het beter observeren en snappen door de vraag te stellen: “wat gebeurt hier nou werkelijk?” en “wat zie ik steeds gebeuren?”.

Teamboost groot succes
“Het programma heeft mij beter inzicht opgeleverd in wat er gebeurt in mijn team. Ik sta nu op het punt om te leren wat ik met die inzichten kan doen. Daar heb ik echt nog wel stappen te nemen maar het programma heeft me geholpen die inzichten te verkrijgen en dat is een hele belangrijke

Ronald Kouwenhoven
Business Unit Manager Actemium

Ik ging voor het leren verbinden in de nieuwe wereld van online en hybride werken en daar heeft het programma me echt handzame en praktische tools voor gegeven

Samenwerken in een team, Samenwerking verberteren, Effectief samenwerken, Hybride werken, Online samenwerken
“Ik ging voor het leren verbinden in de nieuwe wereld van online en hybride werken en daar heeft het programma me echt handzame en praktische tools voor gegeven. Daarbij merk ik dat ik me nu een stuk zekerder voel in mijn rol als leidinggevende. Dat is eigenlijk een stuk extra opbrengst Wat me het meeste

Moniek Diepering
Teamleider HR Policy Staff bij Tilburg University, nam deel aan de pilot Verbind met elkaar

Door het programma ben ik heel bewust gaan oefenen met nieuwe vaardigheden. (…) Het heeft me extra werkvormen in mijn rugzak gegeven en daarbij voel ik me zekerder in het toepassen ervan

“Door het programma ben ik heel bewust gaan oefenen met nieuwe vaardigheden. Ik was al bewust bezig met mijn energie en hoe ik online beter kan verbinden met mijn mensen voordat ik startte met het programma. Deelname aan de pilot heeft me extra werkvormen in mijn rugzak gegeven en daarbij voel ik me zekerder in

Liesbeth Baerwaldt
Regiomanager Jeugdgezondheidszorg GGD Hollands Midden

Ik zou het programma zeker aanraden, het zijn compacte sessies met huiswerkopdrachten die je meteen in kunt passen in je werkweek. Het is een mooie mix van praktisch en verdiepend materiaal.

“Het pilot-Programma Verbind met elkaar heeft mij twee belangrijke dingen opgeleverd. Ten eerste ben ik een stuk zekerder geworden als manager. Ik kijk positiever naar mezelf en ga uit van mijn kracht. Ik merk dat ik daardoor meer effect heb. Ten tweede heb ik de tips en werkvormen die we kregen veel toegepast en dat

Karen Leurs
Teamleider HR Policy Staff bij Tilburg University, nam deel aan de pilot Verbind met elkaar