Hoe jij als leider door jouw persoonlijke groei bouwt aan de nieuwe verbinding met je team en jullie straks moeiteloos de resultaten boeken zonder al teveel bemoeienis van jou
Meld je aan voor het gratis live online inspiratiewebinar

De 3 sleutels op weg naar de nieuwe verbinding met jouw team

  • Ervaar jij als ambitieuze manager stress door de vele (online) overleggen en de voortdurende aanpassingen die je als manager moet begeleiden?
  • Heb je het gevoel dat de onderlinge verhoudingen in je team zijn veranderd en maak jij je zorgen over de terugkeer naar de werkvloer?
  • Merk je dat medewerkers contact en confrontatie mijden en houdt het jou bezig? Dat je gaat piekeren en malen, en moeilijk los komt van je werk?

In dit inspiratiewebinar ga ik 3 sleutels met je delen:

Sleutel #1:

Hoe eenvoudig het is om het teamcontact te versterken met een paar slimme technieken waar je vooral je zintuigen bij nodig hebt;

Sleutel #2:

Hoe jij aan kracht wint door jezelf te laten zien, juíst die kwetsbare kant. Als vanzelf voed jij daarmee de verbinding met je team;

Sleutel #3:

Hoe het mogelijk is dat jij door jouw patronen te kennen en herkennen, jouw hefboom voor teamverandering ontdekt.

Of dat nu in een online setting is of op kantoor. Het zijn de sleutels die ik persoonlijk heb ontdekt in mijn jarenlange werk als ambitieuze manager bij verschillende organisaties. Aangevuld met de ervaringen vanuit mijn teamcoachings-praktijk.

De sessie is bedoeld voor jou als (project-)manager als je verlangt naar die nieuwe verbinding met je team en op zoek bent naar praktische en inzichtelijke tips, kennis en inspiratie om hier écht stappen in te zetten.

Wanneer:

Maandag 17 mei van 20:00 uur tot 21:00 uur of

Vrijdag 21 mei van 10:00 uur tot 11:00 uur.

Duur: 1 uur

Gratis inspiratiewebinar, via Zoom