Teamontwikkeling door evalueren en reflecteren

Het team doet zijn werk, maar een goede verbinding is ver te zoeken. Herken jij je in de volgende punten?

  • Het team oogt vermoeid, de motivatie lijkt weg bij sommigen en er wordt meer thuisgewerkt dan jou lief is;
  • Men komt steeds bij jou voor zaken die het team ook onderling zou kunnen afhandelen;
  • Tijdens overleg lijkt alles pais en vree, daarna in de wandelgangen komt er vaak gedoe.

Zorg dat je de team-burn-out vóór bent en neem contact met me op. Voor een telefonisch strategiegesprek waarin we evalueren en reflecteren. En waarin we onderzoeken wat jou en je team gaat helpen op weg naar het verbeteren van de teamdynamiek en meer.

Fasen teamontwikkeling, 
Teamontwikkeling, 
Teamdynamiek verbeteren, 
Evalueren en reflecteren

“Tijdens de online teamboost ervaarde ik dat kleine interventies echt groot effect hebben! Zo pas ik onder andere de bodycheck regelmatig toe en dat helpt mij echt. Het was heel waardevol om te doen.”

Fasen teamontwikkeling, Teamontwikkeling, Teamdynamiek verbeteren, Evalueren en reflecteren

Teamboost: de werkwijze

Met de teamboost ga je op een laagdrempelige manier in een dagdeel met elkaar aan de slag. Gedurende een interactieve sessie oefen je met simpele en effectieve vragen en technieken uit de teamcoaching. Zo ga jij voor teamontwikkeling.

We zetten in op het verbeteren van de teamdynamiek. Je staat met elkaar stil bij de samenwerking én je leert hoe je dit de volgende keer zelf kunt doen – met elkaar! Waarbij je tegelijk de energie hoog houdt. Met aandacht, humor en lucht. Zodat jullie daarna weer met energie aan de slag kunnen.

Wil je sessie online doen? Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden voor teamontwikkeling te bespreken.

Teamdynamiek verbeteren? Lees zelf maar!

Fasen teamontwikkeling, 
Teamontwikkeling, 
Teamdynamiek verbeteren, 
Evalueren en reflecteren

Waar ik een reguliere teambuilding verwachtte, kreeg ik echt een paar mooie eye-openers erbij. Ik heb inmiddels alweer vaker mensen even gebeld en een online kopje koffie met ze gedronken. Ik zou de online teamboost van Jacquelijn zeker aanbevelen als je met je team behoefte hebt om de teamdynamiek te verbeteren en zo die verbinding weer met elkaar te voelen “

Fasen teamontwikkeling, 
Teamontwikkeling, 
Teamdynamiek verbeteren, 
Evalueren en reflecteren

“Dit hadden we véél eerder moeten doen!” riep een van de teamleden blij na afloop van een online teamboost. Het team stond onder hoge druk in een belangrijke projectfase en denderde door. Onder de waterlijn ontstonden storingen in de communicatie. We planden een korte online sessie in om weer te verbinden met elkaar en dat leverde direct resultaat in meer ontspanning en effectievere interactie.”