Heb jij een team onder je hoede als manager of projectmanager?

En werken jullie in een hybride setting? Of zit je in de transitie naar een van de vele mogelijke hybride werkvloeren? In alle gevallen loop je tegen lastige vragen aan waar je niet direct alleen uitkomt. Zoals:

  • Hoe zorg ik ervoor dat iedereen energie krijgt van ons teamoverleg?
  • Hoe zorg ik dat we onze resultaten blijven halen, ook bij alle verschillende vormen van aanwezigheid?
  • Hoe zorg ik dat iedereen zich verbonden voelt bij het team, ook mensen die niet vaak op kantoor (willen) zijn?
  • Waar moet ik aan denken als we afspraken maken met elkaar over de samenwerking?
  • Hoe zorg ik dat ik niet steeds in mijn eentje het wiel hoef uit te vinden?

Ik kan je gerust stellen, het zijn allemaal hele valide vragen. Als jij ze herkent, download dan hieronder dit e-book, dat ik speciaal heb gemaakt om jou en je team op weg te helpen. Met 11 stappen en vele inzichten, zodat jij vandaag al een eerste stap kunt zetten.

Hybride werken vraagt namelijk echt wat anders van jou als manager dan voorheen. Nieuwe vaardigheden die horen bij nieuw leiderschap. Maar dan omgezet in praktische handvatten voor jou als manager. Want ook jij wilt dat de creativiteit blijft stromen en de verbinding intact blijft

“Ik ging voor het leren verbinden in de nieuwe wereld van online en hybride werken en daar heeft het programma me echt handzame en praktische tools voor gegeven. Daarbij merk ik dat ik me nu een stuk zekerder voel in mijn rol als leidinggevende. Dat is eigenlijk een stuk extra opbrengst.”

Verbind met elkaar

Vind jij het als manager lastig die nieuwe vaardigheden in de praktijk te brengen? Heb jij behoefte aan begeleiding, een steun in de rug of stok achter de deur?

Dan is het online programma “Verbind met elkaar” voor jou! Met dit programma heb jij jouw motivatie om nu echt die stappen te zetten waar je vaak tegenaan hikt. Stappen die sneuvelen in de waan van de dag. Of waar je soms ook gewoon de guts niet voor hebt (we zijn allemaal mensen ). In de groep gaan we op een veilige manier aan het werk en ontmoet jij gelijkgestemden

Met een fijne mix van live online sessies en korte instructie-video’s ga jij aan de slag. Ik geef je praktische werkvormen en eenvoudige technieken uit de teamcoaching. Zodat je die connectie in je team weer terugbrengt. Of dat nu in een online, offline of hybride werkend team is, voor alle situaties krijg jij handvaten aangereikt om effectiever te worden. En die sprong te wagen!