Wil jij ook meer rust in je werk? Slimmer met je tijd omgaan en energieker je werkdag afsluiten?

Gelukkig kan dat, met zacht werken.

De workshop is bedoeld voor ambitieuze professionals die klaar zijn met de stress en willen leren hoe het anders kan. Je leert werken vanuit energie en ontspanning en daarmee meer resultaat te bereiken. Het is daarbij een gouden inspiratiebron om jouw eigen pad te vinden in dit hybdride werken-tijdperk.

Deze workshop staat nu open voor inschrijving, via de button hierna meld je je direct aan. Je kunt de workshop natuurlijk ook in-company doen, met je team bijvoorbeeld. Neem gerust contact met me op.

“Jacquelijn heeft mij door de workshop op een relaxte manier kennis laten maken met zacht werken. Wat mij het meeste aansprak was het Zacht Werken spel. Door het spel te spelen kom je tot inzichten hoe werken anders kan. Ik heb geleerd dat ik tijd genoeg heb in plaats van te weinig tijd. Door de één-voor-één regel word je je bewust waar je nu tijd en aandacht aan geeft en hoe je het anders zou willen en kunnen. Ik raad de workshop iedereen aan die druk is en van tijd tot tijd gestrest. Op inspirerende wijze maakt Jacquelijn zacht werken praktisch toepasbaar. Je gaat direct aan de slag met zacht werken en leert door middel van makkelijke, kleine stappen een groot verschil te maken.”

Wat ga je leren?

  • Dat je op een andere manier naar tijd kunt kijken;
  • Wat het belang is van je lichaam als je met je hoofd werkt;
  • Waarom je dromen onmisbaar zijn voor plezier in het werk;
  • Hoe je makerstijd kunt inzetten om je creatieve brein te laten werken;
  • Wat jouw kleine verslavingen zijn;
  • En: je maakt een uniek persoonlijk actieplan waarmee je direct jouw eerste stap naar verandering kunt zetten.

De workshop is toegankelijk voor een beperkte groep en duurt 3 uur. Na de sessie ontvang je het boek “Een zaak van zacht werken” van Ellen de Lange-Ros. Zodat je direct verder kunt verdiepen op de verschillende thema’s en kunt oefenen met jouw eerste stap.

Wat gaan we doen?

Tijdens de workshop neem ik je mee in ontspanning en inspanning, je reptielenbrein, managers- en makerstijd, de zombie en de uitdagingen van het hybride werken. Op een relaxte manier maak je jouw eigen zacht werken diagnose, we doen een laagdrempelig spel en je maakt jouw persoonlijke actieplan. Vol energie ga jij daarna weer aan het werk, om direct de eerste stap te zetten. Een stap naar een leven waarin je leert varen op je energie.

Sander werkt als ingenieur en schrijft na afloop:

Normaliter zat ik te piekeren en te worstelen over hoe ik alles ging bolwerken. Gevolg was dat mijn (hersen-)capaciteit en energie voornamelijk daar heen ging. Ik vluchtte dan in e-mails beantwoorden, niets zeggende planningen maken en werkte daardoor niet aan kerntaken. Ik zag zelfs op tegen bepaalde taken. Deze week had ik me voorgenomen om de één-voor-één regel toe te passen door echt focus te hebben voor één taak. Gevolg is dat er veel minder energie gaat naar alle afleidingen/verslavingen en meer naar het werk. Mijn leidinggevende complimenteerde me zelfs met hoeveel werk ik had verzet in die paar dagen “super focus”.”

Lina (werkt als manager) heeft de workshop gevolgd en mailde me na afloop:

“De training heeft behoorlijk wat los gemaakt, in de zin van dat ik mij realiseerde hoe hard ik eigenlijk aan het werk was om er maar wat van te maken. Het positieve is, dat ik diezelfde middag nog samen met mijn manager een belangrijke stap heb gezet naar verbetering. En dat lucht enorm op! Dus de eerste stap naar verandering is zeker gezet, dank daarvoor.”

Praktische zaken

Datum: Er is nu geen workshop gepland
Plaats: Regio Den Haag
Kosten: € 129 inclusief Btw

De prijs is inclusief het actieplan, de diagnose en het boek (t.w.v. € 20). Vaak kun je de kosten bij je werkgever declareren.
Als je je aanmeldt, kun je direct afrekenen of kiezen voor de optie “betalen via de werkgever”. Als je nog vragen hebt, laat het me gerust weten via [email protected] of 06-24647535.

Over mij

Sinds 2015 heb ik mijn bedrijf Versnelmetelkaar, waarin ik als teamcoach managers en hun team begeleid om effectiever en met meer plezier samen te werken. Ik vind het belangrijk dat we het goed hebben met elkaar, we spenderen tenslotte vele uren met onze collega’s. Het gedrag dat jij als leidinggevende laat zien aan je team, bepaalt voor een belangrijk deel de cultuur van samenwerken. Ik help je graag daarin een stap te zetten.

Na mijn rechtenstudie heb ik enkele jaren in het beleid gewerkt in het sociaal domein, daarna ben ik vrij snel gaan leidinggeven. In hele diverse posities, ook interim, meestal in de publieke sector maar ook daarbuiten. Met vallen en opstaan heb ik leren leidinggeven, en dat is nooit saai geweest. Daarnaast heb ik jarenlange ervaring als coach en teamcoach. Ik ben erkend StiR teamcoach en gecertificeerd zacht werken coach.