Workshop Zacht Werken

Met gemak naar meer resultaat voor jou en je team

Wil jij ook meer rust op het werk? Minder jagen, slimmer met je tijd omgaan en energieker thuiskomen na een werkdag?

Gelukkig kan dat, met zacht werken.

De workshop is bedoeld voor ambitieuze professionals die klaar zijn met de stress en willen leren hoe het anders kan. Je leert werken vanuit energie en ontspanning en daarmee meer resultaat te bereiken. Lees verder of meld je direct aan:

Meld je aan voor de workshop!


‘Jacquelijn heeft mij door de workshop op een relaxte manier kennis laten maken met zacht werken. Wat mij het meeste aansprak was het Zacht Werken spel. Door het spel te spelen kom je tot inzichten hoe werken anders kan. Ik heb geleerd dat ik tijd genoeg heb in plaats van te weinig tijd. Door de één-voor-één regel word je je bewust waar je nu tijd en aandacht aan geeft en hoe je het anders zou willen en kunnen. Ik raad de workshop iedereen aan die druk is en van tijd tot tijd gestrest. Op inspirerende wijze maakt Jacquelijn zacht werken praktisch toepasbaar. Je gaat direct aan de slag met zacht werken en leert door middel van makkelijke, kleine stappen een groot verschil te maken’.

Paulien Gorczynski, Adviseur, Gemeente Amsterdam, juni 2019

Wat ga je leren?

  • Dat je op een andere manier naar tijd kunt kijken;
  • Wat het belang is van je lichaam als je met je hoofd werkt;
  • Waarom je dromen onmisbaar zijn voor plezier in het werk;
  • Hoe je makerstijd kunt inzetten om je creatieve brein te laten werken;
  • Wat jouw kleine verslavingen zijn;
  • En: je gaat naar huis met een uniek persoonlijk actieplan waarmee je direct jouw eerste stap naar verandering kunt zetten.

 

Om nog meer te leren over zacht werken ontvang je na afloop van de workshop het boek “Een zaak van zacht werken” van Ellen de Lange-Ros. Zodat je het geleerde thuis kunt teruglezen en uitbouwen.

Lina (werkt als manager) heeft in mei 2019 de workshop gevolgd en mailde me na afloop:

“De training heeft behoorlijk wat los gemaakt, in de zin van dat ik mij realiseerde hoe hard ik eigenlijk aan het werk was om er maar wat van te maken. Het positieve is, dat ik diezelfde middag nog samen met mijn manager een belangrijke stap heb gezet naar verbetering. En dat lucht enorm op! Dus de eerste stap naar verandering is zeker gezet, dank daarvoor.”

Wat gaan we doen?

Tijdens de ochtend neem ik je mee in ontspanning en inspanning, je reptielenbrein, managers- en makerstijd, de zombie en de één-voor-één regel. Op een relaxte manier speel je het zacht werken-spel, je doet verschillende oefeningen en maakt jouw persoonlijke actieplan. Vol energie ga je naar huis of je werk, met onder je arm een persoonlijke zacht-werken-diagnose en jouw eigen actieplan. Zodat je direct weet wat die middag jouw eerste stap is naar een leven waarin je leert varen op je energie. Als extra cadeau ontvang je het boek “Een zaak van zacht werken” van Ellen de Lange-Ros.

IMG_0171

Sander (niet zijn echte naam) werkt als ingenieur en schrijft na afloop van een workshop in maart 2019:

Normaliter zat ik te piekeren en te worstelen over hoe ik alles ging bolwerken. Gevolg was dat mijn (hersen-)capaciteit en energie voornamelijk daar heen ging. Ik vluchtte dan in e-mails beantwoorden, niets zeggende planningen maken en werkte daardoor niet aan kerntaken. Ik zag zelfs op tegen bepaalde taken. Deze week had ik me voorgenomen om de één-voor-één regel toe te passen door echt focus te hebben voor één taak. Gevolg is dat er veel minder energie gaat naar alle afleidingen/verslavingen en meer naar het werk. Mijn leidinggevende complimenteerde me zelfs met hoeveel werk ik had verzet in die paar dagen “super focus”.”

Praktische zaken

Datum: Vrijdagochtend 10 juli 2020 van 9:30 tot 12:30 (exclusief lunch)
Plaats: Den Haag of directe omgeving
Kosten: € 129 inclusief Btw

De prijs is inclusief koffie, thee, een gezonde versnapering, je actieplan, de diagnose en het boek (t.w.v. € 20). Deelnemers kunnen de kosten vaak bij hun leidinggevende declareren.
De workshop is kleinschalig (maximaal 12 personen), zodat er alle ruimte is voor persoonlijke aandacht. Als er te weinig aanmeldingen zijn, dan overleggen we samen over een andere oplossing (bijvoorbeeld een andere datum).

Als je je aanmeldt, ontvang je van mij een mail ter bevestiging en de factuur, die je vooraf betaalt. Als je nog vragen hebt, laat het me gerust weten via jacquelijn@versnelmetelkaar.nl of 06-24647535.

Meld je aan voor de workshop!